Skoči na glavno vsebino

V petek, 23. septembra smo tudi na podružnični šoli Senožeče organizirali različne športne aktivnosti in tako obeležili praznik Dan slovenskega športa. Nacionalni praznik slavi šport v najširšem smislu od prvih otroških korakov na športnih igriščih pa do vrhunskih športnih dosežkov, predvsem pa poudarja pomen redne telesne dejavnosti za zdravje in dobro počutje.

Na naši šoli smo v telovadnici pripravili zabavne štafetne igre. Učence je najbolj navdušila štafeta, kjer so ekipno iskali kovance, ki so bili skriti pod klobučki. Seveda vsak klobuček ni skrival kovanca, zato so učenci morali preteči kar nekaj razdalj, da je ekipi uspelo zbrati 4 kovance.

Po štafetnih igrah so potekali gibalni izzivi v parih, kjer so se učenci odlično borili in spoznali nove igre, ki jih bodo tekom leta še večkrat ponovili.

Na zunanjem igrišču pa so se učenci pomerili v hokeju in malem nogometu.

Otroci so v gibanju zelo uživali. Ogledate si lahko nekaj utrinkov.

Tamara Franetič Bizjak

(Visited 3 times, 1 visits today)

Ste že prebrali?

Novoletna okrasitev šole

Novoletna okrasitev šole

Čeprav se veliko ljudem zdi, da svet stoji in da se dnevi ne premaknejo nikamor, da pesek v peščeni uri ne drsi,...

Dan brez papirja

Dan brez papirja

Ga je sploh mogoče imeti? Samo danes smo v roke prijeli knjige, uporabili smo toaletni papir, v trgovini smo plačali z...

Evakuacijska vaja

Evakuacijska vaja

V sredo je med četrto šolsko uro zagorelo v šolski knjižnici. Nemudoma je stekla evakuacija. Med preštevanjem otrok na...

Dostopnost