Ravnateljica Damijana Gustinčič prejela nagrado za življenjsko delo na področju osnovnega šolstva

Nocoj je v Dvorani Grand Hotela Union v Ljubljani potekala slovesna podelitev nagrad RS na področju šolstva za leto 2022. Iz rok predsednika Odbora za podeljevanje nagrad RS na področju šolstva dr. Borisa Aberška ter ministra za izobraževanje, znanost in šport dr. Igorja Papiča je nagrado za življenjsko delo na področju osnovnega šolstva prejela naša ravnateljica Damijana Gustinčič, na kar smo vsi njeni sodelavci izredno ponosni.

V svojem nagovoru je poudarila, da ni le učitelj, ki živi svoje poslanstvo in ga razdaja drugim, ampak je s srcem tudi naš usmerjevalec pedagoških procesov. Ob koncu podelitve se je zahvalila vsem, ki so podprli njen predlog k imenovanju za prestižno nagrado, tako sodelavcem, kot tudi Svetu staršev, Svetu zavoda, Občini Divača, vsem lokalnim društvom, Občini Podčetrtek, Zavodu za šolstvo in še mnogim drugim.

Vsi strokovni delavci in drugi zaposleni OŠ dr. Bogomirja Magajna Divača ravnateljici iskreno čestitamo za prestižno nagrado in smo ji hvaležni, da nam je svetel zgled pri opravljanju poklica, s katerim tvorimo dinamično družbo.

Nataša Adam

Foto Anže Malovrh

Ste že prebrali?

Pohod po Poti vodnih zakladov

Pohod po Poti vodnih zakladov

V nedeljo, 23. 1. 2023 je planinsko društvo Sežana organiziralo pohod za šolsko mladino po Poti vodnih zakladov- "V...

Naši košarkarji področni prvaki

Naši košarkarji področni prvaki

V četrtek je v Sežani potekalo področno prvenstvo v košarki za starejše dečke. Naši košarkarji so zmagali obe tekmi in...