Skoči na glavno vsebino

V soboto, 8.10.2022, smo se učenci planinskega krožčka skupaj z vodnico  PD Sežana Mirjam Frankovič Franetič odpravili na izlet v sredogorje. Vreme je bilo sončno in malo čez  dvanajsto smo prišli na cilj in bili deležni prekrasnega razgleda na bližnji greben Košute, na Begunjščico kot tudi na oddaljene vrhove Karavank, Kamniško-Savinjskih Alp ter na Julijske z najvišjim vrhom.

Sprehodili smo se tudi do bližnje razgledne točke, na Šentanski vrh ter sestopili do Koče na Dobrči, kjer je bilo veliko obiskovalcev. Najmlajši pohodniki so si privoščili težko pričakovane štruklje. Na koči smo se zadržali kar precej časa, saj smo se prepustili sončnim žarkom in igri na igralih.

Med vožnjo domov je Mirjam izvedla nagradni kviz sestavljen iz vprašanj izleta in ugotovili, da so si učenci veliko stvari zapomnili.

Le tako še naprej!

Tamara Franetič Bizjak

 

(Visited 8 times, 2 visits today)

Ste že prebrali?

Rastem s knjigo

Rastem s knjigo

V četrtek, 28. septembra 2023, so sedmošolci v okviru projekta Rastem s knjigo obiskali krajevno knjižnico. Tam jim je...

Šolska TV – septembrska oddaja

Šolska TV – septembrska oddaja

Učenci interesne dejavnosti Šolska TV so zavihali rokave in posneli prvo oddajo šolske televizije. Vabimo vas k ogledu...

Skok v prvi razred

Skok v prvi razred

V novo šolsko leto 2023/2024  je na centralno šolo prvič vstopilo osemintrideset prvošolcev. Pod mentorstvom...

Dostopnost