Skoči na glavno vsebino
Ponedeljek, 29. 5. 2023

Končno je prišlo težko pričakovano ponedeljkovo jutro, ko smo se poslovili od svojih domačih in se odpeljali proti Podčetrtku.

Pričakalo nas je sončno vreme. Najprej smo si privoščili obilno kosilo po naših željah, nato pa smo se namestili v udobne apartmaje  Aparthotela Rosa. Po krajšem počitku smo skočili v kopalke in odhiteli proti bazenskemu kompleksu. Preverili smo naše plavalno znanje in se razdelili v pet skupine ter pridno vadili plavalne veščine. Posamezne skupine nosimo različne barve plavalnih kapic, da nas vaditelji in učiteljice takoj opazijo.

Po večernem sprehodu in sproščanju na otroških igriščih smo hitro zaspali. Komaj čakamo nove dogodivščine jutrišnjega dne.

Učenci in učiteljice

 

Torek, 30. 5. 2023

Za nami je še en dan uživanja in lepih doživetij. Dan smo začeli z jutranjo telovadbo na svežem zraku. Zajtrk v hotelu Breza nas je napolnil z energijo. Dopoldanski tečaj plavanja je kar prehitro minil. Vsi pridno izpopolnjujemo naše plavalno znanje in osvajamo nove tehnike plavanja. Neplavalci smo ponosni na naše prve plavalne zamahe. V samopostrežni restavraciji hotela Breza smo si za kosilo in večerjo privoščili prav vse, kar najraje jemo. Kaj je to, naj ostane skrivnost. Popoldan smo spoznavali naravne in kulturne znamenitosti Podčetrtka.

O tem, kako smo preživeli današnji večer, pa napišemo jutri. Verjemite , da nam ni dolgčas in se imamo zelo lepo. Spomnili pa smo se tudi na vas, dragi domači. Presenečenje bo v vašem poštnem nabiralniku čez dva dni.

Lepo vas pozdravljamo.

 

Sreda, 31.  5. 2023

Oblačno jutro ni pokvarilo dobrega razpoloženja. Vsak dan smo boljši plavalci, saj plavamo štiri ure dnevno. Vaditelji plavanja so ponosni na vsak napredek in zamah, sploh tistih, ki smo manj znali. Za plavanje potrebujemo energijo, zato so naši obroki zelo obilni, raznoliki in se vedno zaključijo s sladico. Popoldne s torticami, zvečer s sladoledom.

Danes smo uživali v pevsko – plesni delavnici (ljudskih in otroških plesov)  ter v vseh pesmicah, ki smo se jih letos naučili. Pred večerjo smo likovno ustvarjali v tehniki, ki nam še ni poznana. Nastali so unikatni izdelki. Večer smo zaključili s športnimi aktivnostmi in takoj zaspali.

Četrtek, 1. 6. 2023

Naš teden je prehitro minil,

prav vsak od nas se je dobro plavati naučil.

 

Palačinke, jagode in čokolada,

kruh in marmelada,

pohanje, krompir in pica,

vsak obrok je veselica.

Brez sladoleda res ne gre,

sladic na pretek je za vse.

 

Da pa šola res ni šala,

v dokaz je ta pohvala.

Ko posnetek si vrtite,

zvočnik kar do konca si navijte.

 

Danes zaključni večer imamo,

v kino s kokicami se podamo.

Prav vsega vam ne izdamo,

da doma še malo pokramljamo.

 

Bilo nam je lepo, da nikoli še tako.

Ste že prebrali?

Čeljustniki ponovili lanski uspeh

Čeljustniki ponovili lanski uspeh

Za šolsko ekipo First Lego League je že šesta sezona. V letošnji sezoni se je šolska ekipa Čeljustniki spopadla s...

Prireditev v znamenju rožic

Prireditev v znamenju rožic

»Lepa si, ko te jutro prebudi. Lepa, ko utrujena zaspiš. Lepa, ko se nasmejiš in ko oči napolnijo ti solze« so verzi,...

Dostopnost