Skoči na glavno vsebino

Naši smučarski dnevi minevajo prehitro, saj bi najraje še malo ostali tu, zaključujemo pa že četrti dan. Čeprav nam je vreme prve dni malo nagajalo, nas je pričakalo tudi pravo zimsko vzdušje – novozapadli sneg, nižje temperature in nekaj sonca. Prav vsi smo že pravi smučarji. Ja, zares! Vsi smo se podali na prav vse smučarske proge in naprave in preizkusili naše smučarske spretnosti. Zaslužen počitek smo si privoščili v koči, kjer nas je čakalo kosilo, nekateri pa so se odločili kar za udoben bivak pred kočo.

Po smučanju smo se še malo sprostili v bazenu, zvečer pa pisali dnevnik in se smejali ob pripovedovanju vicev, igranju kart in med preživljanjem prostega časa v hotelskih sobah. Na zaključnem večeru smo imeli odličen program, ob katerem so se tudi učitelji prepustili plesnim korakom.

Najbrž nam zdaj verjamete, da smo se res zabavali in imeli lepo, drži? Naša zimska šola v naravi je popolnoma uspela. VRHUNSKO, bi rekel učitelj Danijel.

Doma nas pričakujte okrog 17.30 … ja, vseeno moramo domov.

Ste že prebrali?

Tedni vseživljenjskega učenja

Tedni vseživljenjskega učenja

Naša šola se je tudi letos pridružila Tednom vseživljenjskega učenja (TVU), ki bodo potekali od 10. maja do 16. junija...

Debeli rtič 2024

Debeli rtič 2024

Ko smo prispeli, smo se najprej namestili v mladinskem domu Martinček. Sledil je lov na zaklad. Ker nas vreme...

Dostopnost