Skoči na glavno vsebino

Včeraj je v dvorani Rudnik v Famljah potekala prireditev ob dnevu žena, na kateri so nastopili tudi naši učenci. Pod mentorstvom Martina Fabčiča, Andreje Perhavec Čok, Katje Kovačič, Jožice Ivančič in Petre Rakovec so se s  pevskimi, plesnimi in gledališkimi točkami poklonili svojim mamam, tetam, babicam in sestram.

Pevski zbor se je s pesmijo Zvezdane Majhen Mamina ljubezen dotaknil srca naših mam, učenci 1. in 3. razreda pa so namenili nekaj besed vsem ženskam, ki nas obkrožajo v življenju.

Učenci pa so nas na prireditvi tudi malo pozabavali, in sicer 2. razred z ljudsko igro Majhna sem bila, 4. in 5. razred pa s skečem iz zgodbe Pehar suhih hrušk.

Za konec se je na odru zavrtel tudi šolski plesni krožek ob pesmi Dišali so tvoji lasje in V dolini tihi, ki ju je ponosno na svojo harmoniko zaigral naš četrtošolec Grega Vatovec.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Ste že prebrali?

Evropski dan jezikov na naši šoli

Evropski dan jezikov na naši šoli

Letošnje leto smo se odločili, da obeležimo EDJ na igriv način. Preko ugank smo se po oddelkih učili besede v nam manj...

Varni v prometu

Varni v prometu

Učence podružnične šole Vreme so v mesecu septembru obiskali policisti, z namenom, da bi jih seznanili o varnosti v...

Jesenski kros

Jesenski kros

Prvi septembrski športni dan je vedno v znamenju teka. Na podružnični šoli Vreme smo tako izpeljali jesenski kros. Peš...

Dostopnost