Skoči na glavno vsebino

Spoštovani učenci,

Z žarom, navdušenjem in izjemnim talentom ste zasijali na naši novoletni šolski prireditvi. Vaše petje je bilo kot angelski zbor, ki je razveseljeval srca občinstva. Recitacije so bile kot pesmi, ki so nas popeljale v čarobni svet besed. Vaš ples je bil čisti izraz veselja in harmonije, ki nas je navdihnila, da smo se pridružili v ritmu in plesali z vami.

Vaša izvedba gledališke predstave o Sapramiški je bila prava umetniška mojstrovina. Vsak trenutek je bil obarvan s čustvi, vsaka beseda je zaživela in vsak gib je pripovedoval svojo zgodbo. Bili ste čudoviti, vsak posameznik je dodal svoj sijaj in skupaj ste ustvarili nepozabno predstavo, ki bo še dolgo odmevala v naših srcih.

Vabimo vas, da si ogledate foto utrinke s prireditvi, ki jih je v svoj objektiv ujela Maja Anderlič Može. Prepričane smo, da so to utrinki, ki bodo za vedno ovekovečili vaš trud, predanost in neprecenljive trenutke, ki ste jih na prireditvi delili z nami. Video gradivo pa boste lahko naročili po počitnicah, saj v studiu Ljuba Severja že nastaja posnetek prireditve. Obema snemalcema, Maji in Ljubu, se iskreno zahvaljujemo. Zahvaliti pa se moramo še Nadji Božeglav, ki je igralcem sešila tako lepe kostume.

Ob prihajajočih novoletnih praznikih pa vam, dragi učenci, želimo vse najlepše. Naj bodo vaša srca polna topline in ljubezni, naj bodo vaše poti osvetljene s srečo in uspehom. Naj bo vsak dan v novem letu poln smeha, prijateljstva in neskončnih možnosti.

Iskrene čestitke za vaš izjemen nastop in vse dobro vam želimo!

Učiteljice

Ste že prebrali?

Zlata sobota

Zlata sobota

V soboto, 13. 4. 2024, je v Gorici (Italija)  potekalo pevsko tekmovanje otroških in mladinskih zborov. Tekmovanje je...

Dan žena v Senožečah

Dan žena v Senožečah

Ob dnevu žena so se v nedeljo,  10. 3. 2024, na proslavi v Dvorani Rudolfa Cvetka v Senožečah,  v kulturnem programu...

Juhuhu, pust je tu!

Juhuhu, pust je tu!

Pustni torek je privabil v šolo prav posebne učence. Po učilnici so poplesavale princeske, s črkami so se mučili...

Dostopnost