Skoči na glavno vsebino
Ko smo prispeli, smo se najprej namestili v mladinskem domu Martinček. Sledil je lov na zaklad. Ker nas vreme neprestano preseneča, se je,  po obetavnem začetku, lov nadaljeval z dežniki v rokah. Po kosilu je sledilo prvo plavanje, kjer so nas vaditelji razdelili v šest skupin. V popoldanskem času smo raziskali športne površine na zdraviliškem območju. Sledila je prva noč in spanje v velikih sobah, kjer je vedno priložnost za veliko smeha in klepeta.

V torek smo se prebudili že s prvimi sončnimi žarki (ob 5h) in poskrbeli, da tudi naši učitelji niso imeli dovolj spanja. Po plavanju se je prva skupina podala na voden ogled bujnega sredozemskega parka. Že po prvih metrih sprehoda smo odprli dežnike. Po popoldanskem plavanju se je nebo razjasnilo in z ladjico smo v dveh vožnjah odpluli v Koper. Poučnemu sprehodu je sledil slasten sladoled. Zvečer pa težko pričakovana zabava Odštekani stil. Našemili smo se in se odpravili v amfiteater, kjer so bili zbrani učenci ostalih šol, ki letujejo v tem tednu. Uživali smo v plesu! Tokrat smo veliko hitreje zaspali.

V tem tednu praznujejo kar trije: v ponedeljek je praznovala Tinkara, v sredo pa Matija in Ilhan. Zdravilišče je zanje pripravilo zelo lepa darila, ne vedo pa še, da jih v jedilnici čaka še posebno presenečenje.  

Ste že prebrali?

Planinski tabor pod Storžičem

Planinski tabor pod Storžičem

Letošnji planinski tabor, ki ga je organiziralo Planinsko društvo Sežana, je potekal med 8. in 12. julijem na zahodnem...

Počitniško varstvo

Počitniško varstvo

Poletje je že tu in s tem tudi čas počitnic, ko se otroci najraje zabavajo in uživajo v brezskrbnih dneh. Za starše pa...

Dostopnost