Skoči na glavno vsebino

Tudi v letošnjem šolskem letu smo se z učenci geografskega krožka prijavili na festival Turizmu pomaga lastna glava, ki ga vsako leto organizira Turistična zveza Slovenije. Tema festivala, ki letos poteka že 37. leto je »Športna doživetja bogatijo mladinski turizem«.

Posodobili smo tradicionalni športni dogodek Divaški tek, ki ga vsako leto poleti organizira Občina Divača in pripravili obogaten KRAS`N TEK PO KRAŠKO z dvema novima tekoma – Tekom sreče na 6 km in Tekom za krepitev telesa in duha na 12 km. Dogodek, za katerega upamo, da bo v sodelovanju z Občino Divača tudi dejansko zaživel in v Divačo privabil nove goste, ima spremljevalni program, v katerega smo vključili tudi lokalne turistične ponudnike.

V četrtek, 23. marca 2023, nas čaka še predstavitev na turistični tržnici, ki bo tokrat v Mercatorjevem centru v Postojni. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na predstavitvi v popoldanskem delu od 14.00 – 16.00.

Za vse, ki vas zanima, kaj vse smo v turistični nalogi pripravili, pa si lahko ogledate spodaj.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Ste že prebrali?

Rastem s knjigo

Rastem s knjigo

V četrtek, 28. septembra 2023, so sedmošolci v okviru projekta Rastem s knjigo obiskali krajevno knjižnico. Tam jim je...

Šolska TV – septembrska oddaja

Šolska TV – septembrska oddaja

Učenci interesne dejavnosti Šolska TV so zavihali rokave in posneli prvo oddajo šolske televizije. Vabimo vas k ogledu...

Skok v prvi razred

Skok v prvi razred

V novo šolsko leto 2023/2024  je na centralno šolo prvič vstopilo osemintrideset prvošolcev. Pod mentorstvom...

Dostopnost