Skoči na glavno vsebino

 V ponedeljek, 14. marca, smo na naši šoli izvedli naravoslovno-tehniški dan obogaten z različnimi dejavnostmi. Učenci šestega razreda so se odpravili na pohod v Matavun, kjer so si ogledali Škocjanske jame. Sedmošolci so s pomočjo znanja, ki so ga pridobili pri pouku naravoslovja, izdelali model celice. Njihovi izdelki trenutno krasijo šolski večnamenski prostor. Učenci osmega razreda so z Iztokom Felicjanom spoznavali delovanje ter programiranje robotov. Obenem pa so spoznali tudi računalniški program Geogebra, s katerim so izdelovali dvodimenzionalne in tridimenzionalne geometrijske objekte v prostoru. Devetošolci pa so aktivno sodelovali v predavanju o duševnem zdravju in o nudenju prve pomoči.

Takšne aktivnosti bogatijo program naše šole, ki bo v bodoče še bolj barvit in raznolik, da bodo lahko učenci izkusili vse, kar potrebujejo za uspešno nadaljevanje svoje izobraževalne poti.

Ste že prebrali?

Čeljustniki ponovili lanski uspeh

Čeljustniki ponovili lanski uspeh

Za šolsko ekipo First Lego League je že šesta sezona. V letošnji sezoni se je šolska ekipa Čeljustniki spopadla s...

Prireditev v znamenju rožic

Prireditev v znamenju rožic

»Lepa si, ko te jutro prebudi. Lepa, ko utrujena zaspiš. Lepa, ko se nasmejiš in ko oči napolnijo ti solze« so verzi,...

Dostopnost