Plavalna šola v naravi na Debelem Rtiču se je danes pozno popoldan uspešno  zaključila.
Vsem, ki ste pri organizaciji in izvedbi šole v naravi sodelovali, ter s svojo pozitivno energijo uspešno motivirali nadebudne mlade plavalce, se prav lepo zahvaljujemo.

Red in disciplina, ki so jo učenci že prinesli s sabo na bazen, sta bila odlična podlaga za ostalo naporno delo, ki je bilo vsak dan posebej nagrajeno s smehom, dobro voljo in nenazadnje z odličnimi dosežki učencev pri napredku v znanju plavanja. V včerajšnji novici smo vam poročali o rezultatih s plavanja. Čas je, da vam odkrijemo, kaj smo prejeli:  domov smo pripeljali 6 zlatih delfinov, 9 srebrnih delfinov, 31 bronastih delfinov ter 2 zlata morska konjička. Neverjeten uspeh, glede na to, da so bili vaditelji plavanja po prvem preizkusu plavalcev nadvse zaskrbljeni glede plavalnega znanja naših otrok. A trud se je izplačal. Nadvse zadovoljni so se danes otroci vrnili nazaj v varno zavetje svojih staršev, učitelji spremljevalci pa bomo nocoj mirneje spali, saj smo čisto vse nazaj pripeljali zdrave.

Ker se nocoj zaključuje tudi naše tedensko poročanje, je prav, da vam natrosimo še nekaj foto utrinkov z zadnjega preživljanja šole v naravi. Zadnji večer se nam je predstavilo kar nekaj talentov, ki so zapeli, zaigrali, zaplesali,… Danes smo se odpravili na pohod in si privoščili plavanje v »toplem« morju, igro na mivki, sladoled, dan pa smo zaključili še z družabnimi vodnimi igrami v bazenu in na koncu še kratek postanek v Hrastovljah, kjer smo si ogledali svetovno znane freske.

Fotografij, ki vam bi dokazovale, kako skrbno in lepo so vaši otroci urejali svoje sobe, vam z namenom ne prikazujemo, da si o tem ustvarite svoje predstave. Haha.

Lepo pozdravljeni,

spočijte si, dragi učenci,

učitelji Tanja, Tamara, Lidija, Monika, Borut in Nataša

Ste že prebrali?

Zimsko humorni kulturni dan 

Zimsko humorni kulturni dan 

Učenci so v preteklih tednih pri pouku spoznali humorno prozo mladinskega pisatelja Primoža Suhadolčana. Učencem smo...

Osmi Teden pisanja z roko

Osmi Teden pisanja z roko

Tudi letos smo na podružnični šoli Vreme obeležili Teden pisanja z roko, s katerim se ozavešča pomen ohranjanja...

Pohod po Poti vodnih zakladov

Pohod po Poti vodnih zakladov

V nedeljo, 23. 1. 2023 je planinsko društvo Sežana organiziralo pohod za šolsko mladino po Poti vodnih zakladov- "V...