Skoči na glavno vsebino

Novo šolsko leto se je začelo. Kot bi mignil so minile počitnice. V šoli je zopet slišati otroški smeh. Vanjo so vstopili vedoželjni učenci.

Prav poseben šolski dan je bil tudi za prvošolce, saj so s 1.9.2022, prvič prestopili šolski prag. Učiteljice so jim pripravile prisrčen sprejem ter kulturni program. Dramska skupina z mentorico Lidijo Uršič, je prvošolce in njihove starše razveselila z igrico Pikapolonica in pikice. Nato je sledil simboličen vstop v 1. razred. Za uspešno opravljen skok v novo šolsko leto so prvošolci prejeli medaljo. Svečano so prejeli tudi rumene rutice in se posladkali s torto.

Vsem prvošolcem je uspešen začetek šolskega leta zaželela županja Alenka Štrucl Dovgan. Lepo popotnico prvošolcem in njihovim staršem je v video posnetku namenila ravnateljica Damijana Gustinčič. O varnosti v cestnem prometu je spregovoril policist.

 

Učiteljice prvošolkam in prvošolcema želimo, da bi v družbi prijateljev na šoli doživeli čim več zanimivih in nepozabnih dogodivščin na poti učenja.

Učiteljici: Katja Kovačič in Petra Rakovec

Foto: Petra Rakovec, Barbara Skalec Volk

 

Ste že prebrali?

Pust, pust, krivih ust

Pust, pust, krivih ust

Današnji pustni torek je bil ustvarjalno pisan in igriv. V šolo so navsezgodaj zjutraj prihajale nasmejane maškare v...

Teden pisanja z roko

Teden pisanja z roko

Naša šola je tudi letošnjem šolskem letu ponovno sodelovala v projektu Teden pisanja z roko, ki je potekal od 22. do...

Prihod dedka Mraza

Prihod dedka Mraza

Veseli december je tu, mesta so čudovito okrašena z lučkami in praznično vzdušje se je naselilo vse okrog nas. Za naše...

Dostopnost