Skoči na glavno vsebino

V petek, 23. septembra smo tudi na podružnični šoli Senožeče organizirali različne športne aktivnosti in tako obeležili praznik Dan slovenskega športa. Nacionalni praznik slavi šport v najširšem smislu od prvih otroških korakov na športnih igriščih pa do vrhunskih športnih dosežkov, predvsem pa poudarja pomen redne telesne dejavnosti za zdravje in dobro počutje.

Na naši šoli smo v telovadnici pripravili zabavne štafetne igre. Učence je najbolj navdušila štafeta, kjer so ekipno iskali kovance, ki so bili skriti pod klobučki. Seveda vsak klobuček ni skrival kovanca, zato so učenci morali preteči kar nekaj razdalj, da je ekipi uspelo zbrati 4 kovance.

Po štafetnih igrah so potekali gibalni izzivi v parih, kjer so se učenci odlično borili in spoznali nove igre, ki jih bodo tekom leta še večkrat ponovili.

Na zunanjem igrišču pa so se učenci pomerili v hokeju in malem nogometu.

Otroci so v gibanju zelo uživali. Ogledate si lahko nekaj utrinkov.

Tamara Franetič Bizjak

Ste že prebrali?

Izšla je Vremščica

Izšla je Vremščica

V letošnji Vremščici smo se odločili raziskati moč besed. Učenci so razmišljali o reku »lepa beseda lepo mesto najde«,...

Modne kreacije

Modne kreacije

Učenci stari 10 let imajo o odpadkih in njihovem ločevanju že veliko znanja, saj jim v šoli nudimo odlične možnosti in...

Dostopnost