Skoči na glavno vsebino

Kulturno društvo Kras  v sodelovanju s Kobilarno Lipica nas je v drugi polovici septembra povabilo k sodelovanju v 4. eks – temporah z naslovom Kras. Z veseljem so se povabilu odzvali učenci prvih, drugih in petih razredov pod mentorstvom Ade Škamperle in Nataše Adam. Slikali so na temo Arhitektura Krasa. Med nastalimi izdelki je komisija v sestavi predsednice društva Kras,  ga. Erne Kopše, direktorice Kobilarne Lipica, ga. Tatjane Vošinek Pucer in predsednice strokovne žirije, ga. Anamarije Stibilj Šajn izbrala kar 14 izdelkov, ki so si prislužili svoj razstavni prostor v hotelu Maestoso v Lipici. Zaključna prireditev s podelitvijo prekrasnih priznanj in simboličnih nagrad je potekala v nedeljo, 25. 9. 2022 ob 18. uri v hotelu Maestoso v Lipici.  Podelitev nagrad so s kulturnim programom popestrili Ajda Fabjan s plesno točko in učenci Glasbene šole Sežana.

Vabimo vas, da si v galeriji ogledate nagrajene izdelke, ki so jih ustvarili:

Eman Malić, Amina Omerović, Nik Tominc, Bernis Šarić, Minela Mudrinić, Devana Pangerc, Kaja Iskra, Platon Egorov, Ian Šuligoj, Tristan Davini, Val Ferfila, Jaka Gerželj Čebron, Pia Jerman in Stella Medau.

Vsem nagrajencem iskreno čestitava,

Ada Škamperle in Nataša Adam

Ste že prebrali?

Zlata sobota

Zlata sobota

V soboto, 13. 4. 2024, je v Gorici (Italija)  potekalo pevsko tekmovanje otroških in mladinskih zborov. Tekmovanje je...

Dan žena v Senožečah

Dan žena v Senožečah

Ob dnevu žena so se v nedeljo,  10. 3. 2024, na proslavi v Dvorani Rudolfa Cvetka v Senožečah,  v kulturnem programu...

Juhuhu, pust je tu!

Juhuhu, pust je tu!

Pustni torek je privabil v šolo prav posebne učence. Po učilnici so poplesavale princeske, s črkami so se mučili...

Dostopnost