Skoči na glavno vsebino

Naši smučarski dnevi minevajo prehitro, saj bi najraje še malo ostali tu, zaključujemo pa že četrti dan. Čeprav nam je vreme prve dni malo nagajalo, nas je pričakalo tudi pravo zimsko vzdušje – novozapadli sneg, nižje temperature in nekaj sonca. Prav vsi smo že pravi smučarji. Ja, zares! Vsi smo se podali na prav vse smučarske proge in naprave in preizkusili naše smučarske spretnosti. Zaslužen počitek smo si privoščili v koči, kjer nas je čakalo kosilo, nekateri pa so se odločili kar za udoben bivak pred kočo.

Po smučanju smo se še malo sprostili v bazenu, zvečer pa pisali dnevnik in se smejali ob pripovedovanju vicev, igranju kart in med preživljanjem prostega časa v hotelskih sobah. Na zaključnem večeru smo imeli odličen program, ob katerem so se tudi učitelji prepustili plesnim korakom.

Najbrž nam zdaj verjamete, da smo se res zabavali in imeli lepo, drži? Naša zimska šola v naravi je popolnoma uspela. VRHUNSKO, bi rekel učitelj Danijel.

Doma nas pričakujte okrog 17.30 … ja, vseeno moramo domov.

Ste že prebrali?

Planinski tabor pod Storžičem

Planinski tabor pod Storžičem

Letošnji planinski tabor, ki ga je organiziralo Planinsko društvo Sežana, je potekal med 8. in 12. julijem na zahodnem...

Počitniško varstvo

Počitniško varstvo

Poletje je že tu in s tem tudi čas počitnic, ko se otroci najraje zabavajo in uživajo v brezskrbnih dneh. Za starše pa...

Dostopnost