Skoči na glavno vsebino

Tudi v letošnjem šolskem letu smo se z učenci geografskega krožka prijavili na festival Turizmu pomaga lastna glava, ki ga vsako leto organizira Turistična zveza Slovenije. Tema festivala, ki letos poteka že 37. leto je »Športna doživetja bogatijo mladinski turizem«.

Posodobili smo tradicionalni športni dogodek Divaški tek, ki ga vsako leto poleti organizira Občina Divača in pripravili obogaten KRAS`N TEK PO KRAŠKO z dvema novima tekoma – Tekom sreče na 6 km in Tekom za krepitev telesa in duha na 12 km. Dogodek, za katerega upamo, da bo v sodelovanju z Občino Divača tudi dejansko zaživel in v Divačo privabil nove goste, ima spremljevalni program, v katerega smo vključili tudi lokalne turistične ponudnike.

V četrtek, 23. marca 2023, nas čaka še predstavitev na turistični tržnici, ki bo tokrat v Mercatorjevem centru v Postojni. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na predstavitvi v popoldanskem delu od 14.00 – 16.00.

Za vse, ki vas zanima, kaj vse smo v turistični nalogi pripravili, pa si lahko ogledate spodaj.

Ste že prebrali?

Planinski tabor pod Storžičem

Planinski tabor pod Storžičem

Letošnji planinski tabor, ki ga je organiziralo Planinsko društvo Sežana, je potekal med 8. in 12. julijem na zahodnem...

Počitniško varstvo

Počitniško varstvo

Poletje je že tu in s tem tudi čas počitnic, ko se otroci najraje zabavajo in uživajo v brezskrbnih dneh. Za starše pa...

Dostopnost