Skoči na glavno vsebino

Ponedeljek, 22. 1. 2024
Srečno prispeli v Planico.  Popoldne smo prvič stopili na smuči in zdaj se seznanjamo s pravili obnašanja na smučišču.  

Torek, 23. 1. 2024
Preživeli smo čudovit dan v s soncem obsijani Planici. Smučarji začetniki so pogumno opravili prve spuste po progi, tisti nekoliko bolj vešči smučarji pa so se podali na zahtevnejše proge in pobegnili našemu aparatu. Popoldan smo se predali sankanju, igram na snegu in teku na smučeh. Vsem pošiljamo lepe pozdrave.
Sreda, 24. 1. 2024
Šestošolci že tretji dan pridno nabiramo kilometre na belih strminah. Današnji dan je bil podoben včerajšnjemu, le da so se tokrat 6. b podali na tek na smučeh in 6. a na sankanje.
In za konec še originalna izjava enega od fantov, ki jasno odraža pogled nove generacije. Ob pogledu na prekrasne, s soncem obsijane gore je vzkliknil: “Uau, učiteljica, kako je lepo! Kot v kakšni igrici s ful dobro grafiko.”

Četrtek, 25. 1. 2024
Še en krasen dan je za nami. Trenutno uživamo v zadnjem družabnem večeru naše šole v naravi 🙂.

Petek, 26. 1. 2024
Zadnji dan. Nekateri smučarji začetniki so smučali na rdeči progi in uspešno osvojili vstopanje in izstopanje na štirisedežnico.

Ste že prebrali?

Planinski tabor pod Storžičem

Planinski tabor pod Storžičem

Letošnji planinski tabor, ki ga je organiziralo Planinsko društvo Sežana, je potekal med 8. in 12. julijem na zahodnem...

Počitniško varstvo

Počitniško varstvo

Poletje je že tu in s tem tudi čas počitnic, ko se otroci najraje zabavajo in uživajo v brezskrbnih dneh. Za starše pa...

Dostopnost