Skoči na glavno vsebino

V soboto, 1. 6. 2024, je v Senožečah, v Dvorani Rudolfa Cvetka zgodovina ponovno oživela. Vsi spomini so prišli na plano. Občutki obžalovanja pa tudi globokega občudovanja in spoštovanja do vseh, ki so se pogumno in nesebično uprli močnejšemu sovražniku med drugo svetovno vojno.

Ob krajevnem prazniku KS Senožeče je v dvorani namreč potekala svečana proslava v spomin na 80. obletnico krutih dogodkov v Dolenji vasi. V kulturnem programu so sodelovali tudi učenci pevsko – dramskega krožka iz Senožeč. Pevce pod taktirko Ade Škamperle je na klavirju spremljala Tisa Savič, bivša učenka naše šole. Program pa sta povezovali učiteljici Jerneja Škrlj in Nataša Adam.

 

Zahvaljujemo se predsednici KS Senožeče, ga. Ksenji Knez Regent,  za zaupanje in odlično sodelovanje, Andreju Škapinu pa, da je naš nastop ujel v objektiv.

 

 

Ste že prebrali?

Izšla je Vremščica

Izšla je Vremščica

V letošnji Vremščici smo se odločili raziskati moč besed. Učenci so razmišljali o reku »lepa beseda lepo mesto najde«,...

Modne kreacije

Modne kreacije

Učenci stari 10 let imajo o odpadkih in njihovem ločevanju že veliko znanja, saj jim v šoli nudimo odlične možnosti in...

Dostopnost