Skoči na glavno vsebino

Učenci naše šole, ki so v vseh devetih letih šolanja uspešno opravili bralno značko, so si letos zaslužili prav posebno nagrado. Peljali smo jih v Woop, kjer so preživeli sproščujoč dan, poln zabave in adrenalina.

Dogodek se je začel z razburljivo vožnjo z gokarti, kjer so učenci pokazali svoje dirkaške spretnosti in tekmovali v prijateljskem duhu. Sledilo je reševanje ugank v sobi pobega. Z združenimi močmi in domišljijo so uspešno premagovali izzive in dokazali, kako pomembno je timsko delo. Dopoldne so zaključili z bowlingom, kjer so uživali v sproščenem vzdušju in se veselili vsakega podrtega keglja.

Čestitke gredo vsem zlatim bralcem, ki so s svojo vztrajnostjo in ljubeznijo do knjig dosegli ta uspeh – Miji Bratina, Marini Kovačević, Ani Matika, Kristini Milavec, Valentini Tominc, Manci Županc in Aljažu Adamu. Upamo, da bo ta izlet navdihnil tudi druge učence, da se pridružijo bralni znački in odkrijejo vse koristi, ki jih prinaša branje. Knjige nas ne le bogatijo z znanjem in domišljijo, ampak nam pomagajo tudi razvijati kritično mišljenje, širijo besedišče in izboljšujejo koncentracijo.

Branje je resnično čudovito potovanje v svetove brez meja in vsak trenutek, preživet ob knjigi, je naložba v prihodnost. Zato vabimo vse učence, da se nam pridružijo in postanejo del te skupnosti bralcev. Kdo ve, morda boste prihodnje leto prav vi med zlatimi bralci, ki bodo uživali na naslednjem nepozabnem izletu.

Knjižničarka Alenka Tomazin

 

 

Ste že prebrali?

Tedni vseživljenjskega učenja

Tedni vseživljenjskega učenja

Naša šola se je tudi letos pridružila Tednom vseživljenjskega učenja (TVU), ki bodo potekali od 10. maja do 16. junija...

Debeli rtič 2024

Debeli rtič 2024

Ko smo prispeli, smo se najprej namestili v mladinskem domu Martinček. Sledil je lov na zaklad. Ker nas vreme...

Dostopnost