Skoči na glavno vsebino

Drage učenke in učenci, spoštovani starši, cenjene kolegice in kolegi,

pa se je zaključilo še eno šolsko leto, nastopil je najlepši čas dvomesečnih počitnic.

Deset mesecev so bile naše misli in napori usmerjeni v učenje kot najpomembnejšo dejavnost šole. Učenke in učenci ste vložili več ali manj energije, da bi dosegli zastavljene cilje, ki so bili pogosto  realni, včasih pa prenizki ali previsoki. Učenje je pot za dosego znanja, spretnosti, navad, strategij, kritične presoje. Kot vse poti, tudi pot učenja ni vselej ravna, je tudi ovinkasta, strma, naporna. Pomembno je bilo vztrajati tudi na strmini, iti po daljši poti, da bi osvojili vrh, to je uresničiti zastavljene cilje.

Na tej poti so vas vodili učitelji, vas usmerjali, dajali napotke in spodbujali. Starši so se veselili vašega napredka in vam stali ob strani.

Na pragu počitnic in na predvečer dneva državnosti, ko naša Slovenija praznuje 33. letnico svoje neodvisnosti, vam želim, dragi učenci,  mirne, varne in sproščujoče počitnice. Staršem in učiteljem pa naj poletje podari  prijetne dopustniške dni.

Lepo vas pozdravljam,

                                                            ravnateljica Damijana Gustinčič.

Ste že prebrali?

Planinski tabor pod Storžičem

Planinski tabor pod Storžičem

Letošnji planinski tabor, ki ga je organiziralo Planinsko društvo Sežana, je potekal med 8. in 12. julijem na zahodnem...

Počitniško varstvo

Počitniško varstvo

Poletje je že tu in s tem tudi čas počitnic, ko se otroci najraje zabavajo in uživajo v brezskrbnih dneh. Za starše pa...

Dostopnost