Skoči na glavno vsebino

“Drug z drugim in drug za drugega lahko skupaj dosežemo več!”

 

Dragi učenci,

prijazno pozdravljeni v šolskem letu 2024/25.

Začetek šolskega leta je čas novih priložnosti in izzivov. Vsak dan je nova priložnost za učenje, raziskovanje in rast, ki nam  odpira vrata v svet znanja in razumevanja družbe. Svet je poln zanimivih stvari, ki jih lahko odkrijete. Vedoželjnost, redno učenje,  raziskovanje so  ključ do uspeha. S trudom in vztrajnostjo ter odgovornostjo lahko dosežete uresničitev svojih ciljev.

Medsebojno sodelovanje in pomoč drug drugemu sta ključna za ustvarjanje prijetnega in spodbudnega okolja. Pomagajte sošolcem, bodite prijazni in spoštljivi.

Spoštovani starši,

vaša podpora in sodelovanje sta ključna za uspeh naših učencev. Skupaj lahko ustvarimo okolje, kjer bodo otroci razvijali odgovornost, samozavest in ljubezen do učenja. Spodbujajte jih, da prevzamejo odgovornost za svoje naloge in dosežke, saj jim bo to pomagalo rasti in se razvijati v zrele posameznike.

Zaupanje v delo šole je temelj našega sodelovanja. Dovzetni smo za vaša vprašanja, predloge, saj se zavedamo, da skupaj  lahko ustvarjamo  spodbudno in varno okolje, kjer se bodo otroci počutili sprejete in cenjene.

Spoštovani učitelji, sodelavci,

začetek šolskega leta je priložnost, da se ponovno povežemo in osvežimo predanost izobraževanju in vzgoji naših učencev.  Vloga učiteljev  je neprecenljiva, saj s strokovnostjo, lastnim zgledom, razumevanjem in podporo  sooblikujemo prihodnost naših mladih.

Srečno in uspešno novo šolsko leto želim  vsem,

                                                                       ravnateljica Damijana Gustinčič.

 

 

Ste že prebrali?

Dostopnost