Skoči na glavno vsebino
Spoštovani starši,

vabimo vas na predavanje za starše, ki bo v četrtek, 10. 10. 2024, ob 17.00 uri v večnamenskem prostoru centralne šole v Divači na temo PASTI INTERNETA IN PAMETNIH NAPRAV.

Predavala bo Nina Mezinec Ukmar, kriminalistična inšpektorica na Generalni policijski upravi, v Oddelku za mladoletniško kriminaliteto, kjer se ukvarjajo z nasiljem v družini, (spletnimi) spolnimi zlorabami otrok, preventivnim delovanjem ter vsemi kaznivimi dejanji, pri katerih so žrtve ali storilci mladoletniki.

Na predavanju bo predstavila pasti interneta in pametnih naprav, poseben poudarek pa bo na spletnih spolnih zlorabah otrok ter izmenjavi intimnih datotek med otroci in mladostniki. Starši se boste seznanili s tveganji mladostnikov na spletu ter z nasveti za boljšo spletno varnost vaših otrok.

Predavateljica izhaja iz konkretnih primerov, s katerimi se srečuje pri svojem delu. Vsebina predavanja je aktualna in vezana na pojavnost zlorab v Sloveniji, zato vas pričakujemo v čim večjem številu.

Hkrati vas obveščamo, da bodo mesečne govorilne ure potekale od 16.00 do 17.00 ure.

Lep pozdrav.

Šolski svetovalni delavki, Tanja T. Benedejčič in Barbara S. Volk

Ste že prebrali?

1. roditeljski sestanek

1. roditeljski sestanek

Spoštovani starši, obveščamo vas, da bo 1. roditeljski sestanek izveden:- na podružnični šoli v Vremah v torek, 10. 9....

mojAsistent za starše

Spoštovani starši, predstavljamo vam možnosti elektronske komunikacije s šolo...

Tretji predmet na NPZ v 9. razredu

Tretji predmet na NPZ v 9. razredu

Objavljamo sklep, s katerim je določeno, da se bo v šolskem letu 2024/2025 z nacionalnim preverjanjem znanja (NPZ) na...

Dostopnost